Kisállattenyésztő szerzőket keresünk

A Kisállattenyésztés.hu szeretne minél szélesebb körben és minél több szempontból tanácsokat és információkat terjeszteni. Ezért szerzőket keresünk, akik egy-egy cikk erejéig segítik mások szakmai fejlődését.

Kétfajta cikkre van lehetőség baromfi, víziszárnyas, nyúl vagy galambtenyésztés témakörében.

Hét képe

Mindössze egy jó fényképre van szükség, amit lehetőleg maga a beküldő készített (vagy a fotós beleegyezett a közlésbe). Várunk továbbá pár sort arról, mi látható a képen és mit kell róla tudni. A képnek lehetőleg vízszintes képarányúnak kell lenni, és mindenképpen legalább 600 képpont magasnak.

Tanácsok

Minimum 3-4 bekezdésben várunk egy (csak egy) témában tanácsokat bármiről, amivel a tenyésztő szembesülhet (fajtasajátosságok, takarmányozás, betegségek, kártevők, vásárlás, kiállítás stb.) Szükségünk van egy képillusztrációra is, a fent említett paraméterekkel.

 

Biztos vagyunk abban, hogy egy ilyen cikk öregbíti a szerző szakmai hírnevét. Ezen túl meg lehet jelölni – akár a honlapja linkjével – a szerző szakmai elérhetőségét és esetleges szolgáltatásait.

Természetesen csak olyan cikket szeretnénk közölni, amely még nem olvasható a neten. A szövegeket átnézi szerkesztő, tehát nem kell félni a nyelvi hibáktól.

A lehetőség folyamatos: meggyőződésünk, hogy állandó az igény a tapasztalatok átadására.

A jelentkezéseket az info@kisallattenyesztes.hu címen várjuk.